fenyo_eszter 400

Fenyő Eszter

Bambusz Test Projekt, Gerincjóga, Gyerekjóga

Játszva gyakorolni ~ gyakorolva játszani

„Nagyon kíváncsi vagyok és nagyok szeretek figyelni. Ezek a tulajdonságok szerencsémre nagyon jó közegekbe és közösségekbe vezettek, ahol rengeteget tanulok a figyelemről, játékosságról, mozgásról, csendről.

Így itt is ezer hála az összes gyerkőcnek és csecsemőnek, akire vigyázhattam, és figyelhettem fejlődésüket. Köszönet az időseknek, akiktől sok minden más mellett tanulhattam a kitartás és elengedés művészetét. Köszönöm, a mindenfelől érkező, különböző motivációjú gyakorlónak, akivel egy teremben, online vagy a hétköznapokban találkoztam. Hálás vagyok az alább felsorolt oktatóknak és legkedvencebb bambusztársaknak, akiktől és akikkel még olyan sokat szeretnék tanulni.

Minden mozgás érdekel, ami kicsit a komfortzóna határán van, ahol a legtöbbet tanulok. Jelenleg évszaknak megfelelően változik a fókuszom. Rendszeresen jógázom, boulderezem, emellett a locomotion, az erőedzés és a kézenállás is a gyakorlásom része. És természetesen a barátokkal való pingpong 🙂.

Mindemellett szeretnék egyszer megtanulni olyan örömmel futni, ahogy legkedvesebb Bodza kutyám 😉 Remélem találkozunk és közösen is haladunk a kívül-belül boldog bambusztest felé. Pacsik .”

BIO

2010-2016 Hatha yoga with John Bentham (EightTreasuresYoga)
2012 Yin yang yoga with Cecile Roubaud
2015 YogicArts with Duncan Wogn
2015  Movement eXploration practice with Michael Larsen
2017 Gyerekjóga (Mandala Jógastúdiók)
2018 Haladó Gerincjóga (Mandala Jógastúdiók)
2019 Fascia mozgásban képzés (Mandala Jógastúdiók)
2020  Meditáció oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)
2020 Mobility oktatói továbbképzés (Mandala Jógastúdiók)
2020 Resztoratív jóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)
2021 OKJ Fitness Instruktor képzés  (Mandala Jógastúdiók)