GERINCJÓGA 50+ OKTATÓI TOVÁBBKÉPZÉS

Jógával az idősebb korosztály egészségéért – továbbképzés Gerincjóga oktatók számára

Kezdési időpont (Budapest): 2020. március 7.

A Gerincjóga 50+ foglalkozások gyakorlatsorát kifejezetten az idősebb korosztály számára fejlesztette ki a Mandala Jógastúdiók szakmai csapata gyógytornászok, idősekkel foglalkozó mozgásterapeuták bevonásával.
 

A gyakorlatsor a jóga különleges eszköztárát használja, de egy modern, fasciális szemléletmóddal, és figyelembe véve az idő múlásával bekövetkező legjellemzőbb anatómiai-fiziológiai változásokat. Javítja a közérzetet, a fizikai erőnlétet, energetizálja a testet, és segít az egészség megőrzésében, mindezt úgy, hogy a mozgás és az együttlét örömteli élmény maradjon.

 

Elsődleges szerepe a prevenció, az egészségmegőrzés, de csoportos mozgásterápiaként, amely a teljes fizikumot szisztematikusan fejleszti, kiegészíti és hatékonyan támogatja az egyéni gyógyító eljárásokat.

Az intenzív továbbképzésen megismerkedhetsz a szenior Gerincjóga speciális gyakorlatanyagával, tanulhatsz az idősödéssel járó fiziológiás változásokról, és megtanulhatod, hogyan kell felépíteni egy Gerincjóga órát az idősebb korosztály igényeit szem előtt tartva. A tanfolyam célja, hogy nem csak biztonságos és hatékony, hanem élvezetes jógaórákat tudj tartani az idősebb gyakorlóid számára.

 

A tanfolyami napok: 2020. márc. 7., 8., 21., 22.  (9.00-16.00)

Helyszín: Mandala Jóga Nyugati

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, Gerincjóga oktatói végzettség (ennek hiányában más olyan végzettséget is el tudunk fogadni, ahol elsajátítottad a jógához szükséges anatómiai alapokat)

A Gerincjóga 50+ elmélete
az időskorral járó természetes fiziológiás változások・a mozgatórendszer változásai időskorban・anamnézis felvétele・időskori betegségek・javallatok és ellenjavallatok・az időskor érzelmi és pszichológiai változásai・Gerincjóga 50+ felépítése・differenciálás egy szenior jóga órán・

A Gerincjóga 50+ mozgásanyaga
Gerincjóga 50+ alapgyakorlatsor・alapvető mozgásminták: fekvésből felállás, állásból ülés・ mobilizáiós gyakorlatok ízületek és ízületi mozgások szerint・egyensúlygyakorlatok・koordináció fejlesztése・légzőgyakorlatok・testtartás javítása időseknek・eszközös gyakorlatok・stabilizáció・gátizomtorna・stresszoldás és relaxáció

Biztosítsd a helyed előleggel! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 78 500 Ft
  • Mandala Oktatói Klubtagoknak 62 600 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (2 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: fennmaradó összeg – tanfolyam első napjáig

Jelentkezem!

A képzést vezeti

Hegedüs Lilla

jógaoktató, gyógytornász

Hegedüs Ágnes

gyógytornász

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!