Pályázati lehetőségek

 

Jógaoktató képzéseink árát igyekszünk lehetőségeinkhez mérten alacsonyan tartani, hogy minél több gyakorló számára elérhetőek legyenek. Amennyiben még ez az összeg is gondot okoz számodra, pályázhatsz támogatásra. A kérelmek elbírását a jógaoktató képzések vezetőiből álló bizottság végzi.

Megértésedet kérjük abban, hogy csak a valóban rászorulókat, illetve a társadalom számára kiemelten hasznos tevékenységet végző kérelmezőket tudjuk támogatni. Súlyos társadalmi problémának tartjuk, de jelenleg Egyesületünk sajnos nem tudja külön kedvezménnyel támogatni a munkanélkülieket, illetve alacsony jövedelemmel rendelkezőket.

20% kedvezményben részesülhetnek
24 év alattiak / praktizáló orvosok, pedagógusok, pszichológusok / segítő foglalkozást végzők. További kedvezményt igényelhetnek halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok, 3 vagy annál több gyereket nevelő szülők. A vonatkozó dokumentumot kérjük csatolni.

10% kedvezményt igényelhetnek
vidékiek, amennyiben az utazás külön anyagi terhet jelent számukra. A lakcímkártya másolatát kérjük csatolni.

Töltsd le a pályázati adatlapot!

Palyazati_adatlap

A kitöltött nyomtatványt küldd az oktatas@mandalajoga.hu címre! Az elbírálás kb. egy hetet vesz igénybe, amennyiben nem kapnál értesítést, érdeklődj a megadott e-mail címen!

Adatvédelem: Tájékoztatunk, hogy az adatközlés nem kötelező, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. számú törvény 5.§ (1) a.) pontja alapján hozzájáruláson alapul, a tandíjkedvezmény iránti kérelmet azonban adatközlés hiányában nem áll módunkban elbírálni.

Az adatok felvételekor, feldolgozásakor és bármilyen egyéb formában történő kezelésekor a hatályos jogszabályok adatvédelmi rendelkezéseinek megfelelően járunk el. Az adatokat kizárólag a kedvezményes tandíj iránti kérelem elbírálása, a kedvezményre való jogosultság feltételeinek megállapítása és igazolása, valamint a kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása céljából vesszük fel és kezeljük. Az általunk kezelt adatok felvételére közvetlenül az érintett kérelmezőktől, azok beleegyezésével kerül sor.