TE IS LEHETSZ HATHA JÓGA OKTATÓ!

Államilag elismert képzési program: Hatha jóga instruktor (SzPk-00177-17-03 4 03 3 /M-01) – tradicionális hatha jóga szakirány
Nemzetközi Yoga Alliance RYT200 tanúsítvánnyal 

Kezdési időpont (Debrecen): 2018. április 7.

TE IS LEHETSZ HATHA JÓGA OKTATÓ!

Államilag elismert képzési program: Hatha jóga instruktor (SzPk-00177-17-03 4 03 3 /M-01) – tradicionális hatha jóga szakirány

Nemzetközi Yoga Alliance RYT200 tanúsítvánnyal 

Kezdési időpont (Debrecen): április 7.

ryt200_piros
ikon_100

A tanfolyami napok: 10 alkalom: 2018. április 7., április 22., május 5., május 12., május 26., június 9., június 23., július 7., július 21., augusztus 4. (kb. kéthetente szombatonként 9.00-17.00). Elvonulás időpontja: 2018. augusztus 29 – szeptember 2.(helyszín: Piliscsaba)

Helyszín: Mandala Jóga Debrecen

Jelentkezési feltételek: Érettségi végzettség, Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, legalább három év jógagyakorlat. Fontos! A vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Háziorvos, üzemorvos vagy sportorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni. Formanyomtatvány az foglalkozás-egészségügyi alkalmasságihoz.

HATHA JÓGA ALAPOK
hatha jóga tíz köre・hatha jóga legfontosabb ászanái・napüdvözlet・bandhák・pránajáma és légzőgyakorlatok・kriják és tisztítógyakorlatok・meditáció alapjai・meditációs gyakorlatok・bevezetés a jóga nidrába・relaxáció

OKTATÁSMÓDSZERTAN
órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・segítségnyújtás és igazítás・instrukciók・óravezetési gyakorlat・eszközhasználat・női gyakorlás sajátosságai・meditáció oktatása

ANATÓMIA & PREVENCIÓ
alkalmazott anatómia・a mozgás fiziológiája・prevenció jógaórán・gerinc- és ízületvédelem

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA
bevezetés a hatha jóga történetébe és filozófiájába・jógikus életmód・a jóga nyolc tagja・a hatha jóga fontos szövegei

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 165 000 Ft 
  • Elvonulás díja kb. 70 000 Ft
  • Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett a képzés fél éve alatt 24 alkalommal kell résztvenned Hatha jóga foglalkozáson stúdiónkban, ami kb. heti egy alkalmat jelent. Ha másik Mandala Jógastúdióban szeretnéd elvégezni a szakmai gyakorlatot, azt kérünk jelezd egy emailben az oktatas@mandalajoga.hu email címen. Az oktatóképzés ideje alatt 30%-os kedvezménnyel válthatsz nálunk havibérletet (8 500 Ft), ill. 20% kedvezményt adunk egyéb bérleteinkből és minitanfolyamainkból.
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon 50 000 Ft
3. részlet: 30 nap múlva 50 000 Ft
4. részlet: 60 nap múlva 50 000 Ft

Jelentkezem!

A képzés oktatói

Malik Tóth Istók

hatha jóga gyakorlások, oktatásmódszertan, jógafilozófia, pránájáma, meditáció,

Pápa Gyöngyvér

ászanaelemzés, anatómia, oktatásmódszertan

Sajtos Ági

ászanaelemzés, hatha jóga gyakorlások, oktatásmódszertan

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az E-Stúdió Oktatási és Marketing Kft. indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

A Mandala jógaoktató képzési rendszer 2018-tól államilag elismert képzési programmá válik. A változás a négy alapképzésünket érinti: a Gerincjóga, Astanga, Nőijóga és Tradicionális hatha jóga oktatóképzést. A nemzetközi Yoga Alliance minősítés változatlanul megmarad, de mellette a sikeres vizsgázók államilag elismert képzési program tanúsítványát is megkapják!

Miért tartjuk ezt fontosnak?

A jóga oktatásának Magyarországon jelenleg nincs hivatalos szabályozása, így a jógaoktató képzések kritériumait is csupán közmegegyezés alakítja. Az oktatóképzések szakmai színvonalát senki nem ellenőrzi, és sokan még a nemzetközi minimum standard 200 órás előírást sem tartják be. Minden jóga gyakorlónak és oktatónak érdeke, hogy a jógaoktatók megfelelő szakmai színvonalú, ellenőrzött képzéseken vegyenek részt.

Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, és egyáltalán, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza.

Jelenleg ez a legtöbb, amit tehetünk, hogy a jóga oktatását hivatalosan elismerjék.

Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

ikon_100