AJÁNDÉKOZZ JÓGÁT KARÁCSONYRA!

Mi lehetne szebb ajándék szeretteid (és legfőbb szeretted: önmagad) számára, mint a jóga?

Az általad megvásárolt bérletről egy díszes ajándék vouchert küldünk, amit továbbküldhetsz vagy kinyomtathatsz! A Megjegyzés rovatba írd be a megajándékozott nevét, hogy a vouchert arra állítsuk ki!

ONLINE JÓGA BÉRLET

ONLINE ÉVES BÉRLET
(1+1 ajándék) 35 000.-

Lepd meg magadat (is) jógával! Karácsonyi akciónk keretében az éves online jógabérlethez adunk még egyet ajándékba! Ajándékozd meg szerettedet egy éves előfizetéssel a Mandala Online oktatási felületünkhöz, és mi téged ajándékozunk meg egy ugyanilyen bérlettel!

Online éves bérlet 35 000 Ft + Ajándék online éves bérlet 0 Ft

(Az aktiváláshoz érvényes bankkártyával kell rendelkezned, amiről a rendszer technikai okokból 500 forintot fog levonni.)

Ezt kérem!
STÚDIÓ BÉRLET

5 ALKALMAS BÉRLET: 15 000.-

Egy évig érvényes bármely budapesti Mandala jógastúdióban.

Az alábbi gombra kattintva megvásárolhatod a bérletet, és mi egy díszes karácsonyi vócsert küldünk, amit továbbküldhetsz vagy kinyomtathatsz. Az ajándékozott az első látogatásakor beválthatja a vócsert egy új bérletre, vagy jóváírjuk meglévő bérletére.

Ezt kérem!
JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

GERINCJÓGA OKTATÓKÉPZÉS: 165 000.-

A képzés hagyományos tantermi formában indul, de azok számára, akik nem tudják megoldani a személyes jelenlétet, a különleges helyzetre való tekintettel online formában is lehetőséget biztosítunk a részvételre.

Kezdési időpont (Budapest): 2023. február 12.

Az alábbi gombra kattintva megvásárolhatod a képzést, és mi egy díszes karácsonyi vócsert küldünk, amit kinyomtathatsz vagy továbbküldhetsz.

Ezt kérem!
GYIK

Teljesen kezdőként becsatlakozhatok egy jógaórára?

Igen, a kezdő jógaórákhoz bármikor lehet csatlakozni teljesen kezdőként is. A kezdő foglalkozásokat az órarendben szürke színnel jelöljük!
Órarend ›

Minitanfolyamon részt vehet-e teljesen kezdő jógázó?

Igen, a 4 órás hétvégi jóga workshopok fő célja a kezdő gyakorlókat megtanítani az alap tudnivalókra, hogy az órai és otthoni gyakorlás biztonságos és hatékony legyen!

A bérlet minden Mandala Jógastúdióba érvényes?

Budapesten vásárolt bérleteink minden budapesti Mandala Jógastúdióban felhasználhatóak, vidéki stúdióinkban csak a helyszínen váltott bérleteket fogadjuk el.

Be kell jelentkezni jógaórára?

Nem, a jógaórák tematizáltak, nem zárt csoporttal dolgozunk, bármikor lehet csatlakozni!

Milyen ruhában jógázunk? Kell-e cipő? Törülköző?

Könnyű, kényelmes, hosszú szárú nadrágot, valamint trikót és hosszú ujjú pólót ajánlunk, fázósoknak zoknit is. Mezítláb jógázunk, cipőre nincs szükség. Zuhanyzásra van lehetőség, ez esetben hozz magaddal törülközőt és tusfürdőt!

Kell-e vinni jógamatracot vagy egyéb eszközt?

Minden eszközt (jóga matrac, ülőpárna, hengerpárna, jóga heveder, jóga tégla) biztosítunk, de ha van saját jógamatracod, és szívesebben használnád azt, nincs akadálya.

Miben különböznek a tanfolyamok egy jógaórától?

A másfél órás foglalkozások célja a gyakorlás, míg a tanfolyamokon elsajátíthatók a gyakolati és elméleti alapok, és jut idő egyéni problémákra is.

Gerincsérvvel vagy egyéb problémával részt vehetek jóga órán?

Bármiféle orvosi problémával csak szakorvos vagy gyógytornász hozzájárulásával szabad részt venni a jógafoglalkozásokon! Amennyiben már részt vehetsz csoportos mozgásterápián, biztos lehetsz benne, hogy a Mandala Jógastúdiókban a legjobb helyen vagy!

Egészségpénztárral, üdülési csekkel, AYCM kártyával fizethetek?

Igen, minden stúdiónkban elfogadunk bizonyos kártyákat, de a konkrét konstrukciók lehetnek különbözőek, ezért érdeklődj Facebook oldalunkon vagy napközben a központi számunkon: +36706046599