GERINCJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Online és offline formában is végezhető
Megújult képzési program!

A képzés hagyományos tantermi formában indul, de azok számára, akik egyes alkalmakon nem tudják megoldani a személyes jelenlétet, online formában is lehetőséget biztosítunk a részvételre.

Interaktív online oktatási felületeinken követhető a teljes képzés, a vizsgára is adunk lehetőséget online formában!

Kezdési időpont (Budapest):
2024. június 02.

Megújult képzési program!

Alapképzésnek tekintjük oktatási rendszerünkben legnépszerűbb jógaoktató képzésünket. A Gerincjóga oktatóképzés nem csak gyakorlati ismereteket ad Gerincjóga órák tartásához, hanem egy új szemléletmódot is a mozgás, a légzés, valamint a stresszoldás oktatásába. 


Tanfolyami napok:
2024. jún. 02., 15., 23., júl. 07., 14., 28., aug. 24., szept. 14., 28., 29. (09.00-17.00)

Helyszíne: Mandala Jóga Nyugati

Jelentkezési feltételek: 2 év jógagyakorlat

A képzés hagyományos tantermi formában indul, de azok számára, akik nem tudják megoldani a személyes jelenlétet, a különleges helyzetre való tekintettel online formában is lehetőséget biztosítunk a részvételre. Interaktív online oktatási felületeinken követhető a teljes képzés, a vizsgára is adunk lehetőséget online formában!

A JÓGA ESZKÖZRENDSZERE
Gerincjóga gyakorlatok rendszere・preventív és fejlesztő jógagyakorlatok・ászanák csoportosítása ízületek és izomcsoportok szerint・izolált nyújtó és erősítő ászanák・komplex és koordinációs gyakorlatok・pránajáma és légzőgyakorlatok・meditáció alapjai・stresszoldás és relaxáció jógával・eszközös és páros gyakorlatok・stabilizáció és bandhák

OKTATÁSMÓDSZERTAN
órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・segítségnyújtás és igazítás・instrukciók・óravezetési gyakorlat・eszközhasználat・női gyakorlás sajátosságai・jóga időseknek

ANATÓMIA & PREVENCIÓ
alkalmazott anatómia・statikus és dinamikus tartás・az emberi mozgatórendszer felépítése és működése・idegrendszer és jóga・civilizációs ártalmak・ funkció és tartásjavítás・nyújtás és erősítés fiziológiája・bevezetés a testolvasásba・prevenció jógaórán・gerinc- és ízületvédelem

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA
jógatörténet és filozófia・jógikus életmód・az életmódváltás alapjai・hatha jóga fajtái・alkalmazott jógairányzatok

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 165 000 Ft 
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

Kérhetsz részletfizetést is!

előleg (15 000.-) jelentkezéskor
1. részlet: 60 000 Ft az első napon
2. részlet: 60 000 Ft 30 nap múlva
3. részlet: fennmaradó összeg 60 nap múlva

Jelentkezem!

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A KÉPZÉS OKTATÓI

Pápa Gyöngyvér

ászanaelemzés, anatómia, oktatásmódszertan

Németh Gergő

Jógafilozófia & életmód

Nagygyörgy Emese

Gerincjóga gyakorlások, ászanaelemzés