NŐIJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

A nők speciális igényeivel foglalkozó oktatói továbbképzés.

Jógával a női harmóniáért és egészségért! A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Kezdési időpont (Budapest): Hamarosan

TE IS LEHETSZ NŐIJÓGA OKTATÓ!

A nők speciális igényeivel foglalkozó oktatói továbbképzés.

Jógával a női harmóniáért és egészségért! A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Kezdési időpont (Budapest): 2021. március 06. 

A tanfolyam időtartama:  7 tanfolyami nap  (hétvégi napokon 9.00-17.00)

A Nőijóga oktatói továbbképzést végzett jógaoktatóknak ajánljuk.

Tanfolyami napok: 2021. április 10., 17., 24., máj. 02., 8., 15., 22.  9.00-17.00)

Helyszín: Mandala Jóga Liget

Jelentkezési feltételek: Jógaoktatói végzettség, érettségi, legalább két év jógagyakorlat.

NŐIJÓGA ALAPOK
ászanaelemzés a nőijóga szemszögéből・holdüdvözletek・földüdvözlet・pránajáma és légzőgyakorlatok・bandhák ・mantrák

OKTATÁSMÓDSZERTAN
órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・nőijóga szemléletmód, a gyakorlás sajátosságai・instrukciók・eszközhasználat・csípő mobilizáció gyakorlás・menstruációs ciklus energetikája és gyakorlás・gyakorlás holdciklusok szerint・gyakorlás női betegségek esetén (kontraindikációk)・stresszoldás és relaxáció・mell és szívközpontú gyakorlás

ANATÓMIA & PREVENCIÓ
medence, csípő anatómiája・gát, hasizom・méh, petefészkek ・mell・menstruációs ciklus・a női test idegi és hormonális szabályozása・ösztogén dominancia ・bolygóideg/szociális idegrendszer・menopauza・női betegségek・prevenció jógaórán

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA
női lét aspektusai (menstruáció, szülés, menopauza)・az életmódváltás alapjai・táplálkozás hatása a hormonrendszerre・gyógynövények

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 145 000 Ft 
  •  Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett a képzés fél éve alatt 12 +2 alkalommal kell résztvenned nőijóga jógafoglalkozásokon, ez kb. heti egy alkalmat jelent. Ehhez oktatóképzősként 50%-os kedvezménnyel válthatsz havibérletet, ill. 20% kedvezményt adunk az óradíjakból és egyéb bérletekből.
  •  + Vizsgadíj 9 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon: 60 000 Ft
3. részlet: 30 nap múlva: fennmaradó összeg

Jelentkezem!

A képzés oktatói

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!