Táborok és elvonulások

HATHA JÓGA TÁBOR
2024. máj. 17-20.
Noha Terény

Matyi

Megnézem

GERINCJÓGA & MOBILITY TÁBOR
2024. jún. 27 -30.
Noha Terény

Gyöngyvér, Gyöngyi

Megnézem

ASTANGA & MOBILITY TÁBOR
2024. aug. 17-20.
Noha Terény

Gyöngyvér, Noémi

Megnézem

BAMBUSZ TEST PROJEKT TÁBOR
2024. júl. 18-21.
Noha Terény

Gyöngyvér

Hamarosan
GYIK

Jóga tábor, elvonulás

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

Hogyan jelentkezhetek?

Az eseményekre a a „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, a honlapon keresztül bankkártyával, vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes a tábor kezdetéig kell befizetned, erről jelentkezés után emailt küldünk.

Hogyan jutok el a helyszínre?

A táboraink helyszínei autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthetőek, de a lejutást telekocsi rendszerben oldjuk meg (jelentkezés után, a tábor előtt kb 3 héttel küldünk erről tájékoztatót emailben  a jelentkezőknek.

Ételallergiám van, az étkezés megoldható?

Az étkezés általában vegán, ha egyéb igényeid vannak (pl. gluténmentes), azt kérjük, hogy jelentkezéskor jelezd nekünk, és igyekszünk a szálláshellyel egyeztetni!

Mit tegyek, ha le kell mondanom a részvételt?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tábordíjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább négy héttel a tábor indulása előtt szólsz nekünk. Ezt követően a tábordíj 50%-át. tudjuk visszautalni számodra. Közvetlenül a tábor előtti héten csak akkor tudjuk visszautalni számodra a tábordíjat, ha találunk valakit a helyedre.